Snart en vecka

Tiden rullar på och allt går på högvarv. På onsdag blir det begravning och jag har försökt få till talet jag ska hålla. Jag har hunnit till stan och handlat lite baskläder till lill KaiMing. Tog lite olika storlekar, antingen blir de väl för stora eller för små. Gjorde inga storköp dock. Vi får fara på en akut ekiperingsresa när vi kommer hem.

De sista papperen är inskickade till kinesiska ambassaden för att få visum. Vi hoppas vi får det, trots medföljande foton, som kan verka oroande för de som inte känner oss.

       

Alma-Li hade en något mer representativ bild, en fantastisk bild som tagits som skolfoto. Men jag hittade inte den nu. Tycker denna passar bättre in i familjen.  Vi ser ju ut som en samling förrymda fångar... Och till oss ska de lämna ett av sina barn...

För ett par veckor sedan firade vi ju Jonathans 2-års dag. Det kändes lite ensamt och udda, men det blir destå mer livat nästa år. 







I helgen blir det krafttag med det sista som ska fixas angående mamma. Sedan blir det jobb måndag och halva tisdagen. Om det ska följa trenden från denna veckan lär nog hela tisdagen gå åt till det. Begravning på onsdag och sedan några dagars samling, packning och praktisk planering angående resan.
SEDAN ÅKER VI! Då börjar fortsättningen!

Kommentarer
Postat av: Sofia Ö

Beklagar förlusten av din mamma. Låter fint att "fortsättningen" kommer med ljusa inslag i ert liv sedan :-). Han är otroligt söt er lillebror. Vi sitter här och väntar på LOA så att vi kan börja planera resan till vår lillebror.. Kram Sofia Ö.

2011-03-07 @ 14:55:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0