Fnitterdag

Idag har det inte varit något speciellt annat än några fler papper som skulle skrivas på igen. En webbkamera dök upp vid ett tillfälle. Men eftersom allt går på löpande band gör vi bara som vi blir tillsagda. På förmiddagen var vi till ett museum där man kunde gå ner i en krypta där någon kejsare blivit begravd för x-antal år sedan. Vi är osäkra på årtal, men vi har ringat in det till någon gång före eller efter Kristus (under Han dynastin, om det säger någon något). Barnen var glada iallafall och det var faktiskt intressant.

  


KaiMing har varit både arg och ledsen idag. Men det gör inget för han har visat så fina framsteg. Han älskar att åka vagn! När han inte får kliva i springer han efter den, så han kan faktiskt springa! Han blir så ivrig när vi tar fram vagnen så att han gärna kliver i själv alltid bärande på sin orangea ballong.

     
Med varierande resultat. 


Han äter duktigt, börjar försöka själv och gillar choklad!



Vi fick den officiella bekräftelsen på vår adoption idag. Vi blev så himla fina på bilden, jag och Erik. Vi ser så glada ut, men KaiMing ser mest ut som om han ropar på hjälp...



I övrig inget speciellt, annat än att farmor och tjejerna har varit en runda på stan ensamma. Det har involverat mycket interaktion med kineser. Bla i samband med blusprovning (farmor har vist BH´n, som tjejerna sjöng). Vi är glada att hon hade BH`n på sig eftersom det inte finns några provhytter i Kina. Sedan var det visst någon incident vid ett akut toalettbesök (hål i golvet utan toalettpapper) på MC Donalds. Men det får bli någon annan gång.


Kommentarer
Postat av: A

Hej hopp på er ! Hoppas ni har fått klart med alla papper och att alla mår bra. Vi har ett fantastiskt vårväder-men två förluster.... nu kommer segern i morgon !! Kramizar från oss i Kloten

2011-03-25 @ 11:50:05
Postat av: Carola Lindberg

Hej Erik och fina familjen!

Vilken fantastisk fin liten pojke han verkar vara eran Jonathan.

Jag hoppas verkligen att era framsteg fortsätter och jag vet att lilleman inte kunde ha fått några bättre föräldrar.

Många kramar

Carola & co

2011-03-25 @ 14:02:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0